Охоронна сигналізація


Охоронна сигналізаціяМій дім – моя фортеця. Саме таким принципом варто керуватись в теперішніх реаліях, тому важливим моментом є охоронна сигналізація! Для всіх питання своєї безпеки та безпеки близьких стоїть на першому місці, тому ми пропонуємо Вам свої послуги по забезпеченню Вашої безпеки і в день, і в ночі!

Основними складовими частинами системи охоронної сигналізації є: ППКО (прилад приймально-контрольний охоронний), сповіщувачі (датчики), оповіщувач (сирена) та передавальний пристрій (комунікатор) на пульт централізованого спостереження чи мобільний телефон власника.

Охоронна сигналізаціяПрилад приймально-контрольний охоронний (ППКО або централь) — центральний пристрій охоронної сигналізації, основна функція якого прийом сигналів від сповіщувачів, їх аналіз і передача повідомлення на пульт центрального спостереження. Він забезпечує функціонування та управління системою. ППКО може забезпечувати роботу як в локальному режимі – включення сирени так і в режимі передачі повідомлень тривоги на пульт централізованого спостереження.

Охоронна сигналізаціяСповіщувачі (датчики) - це пристрої, які реагують на фактори проникнення у захищуваний об’єкт. Основне їх завдання в залежності від типу зреагувати в момент відкриття вікон чи дверей, розбиття чи різання скла, поява руху в захищуваному просторі та фіксація вібрацій в момент руйнування стіни чи перекриття.

Сучасні сповіщувачі виключають можливість хибних спрацювань при наявності тварин вагою до 25кг в приміщенні, а при використанні безпровідних сповіщувачів звільнить Вас, від прокладання кабелів по приміщеннях та відповідно проведення незапланованих ремонтів.

Охоронна сигналізаціяКомунікатор це пристрій призначений для прийому та передачі тривожних та аварійних сповіщень на мобільний телефон власника чи на пульт централізованого спостереження. Комунікатор може повідомити Вас, про постановку та зняття об’єкта під охорону, про спрацювання сповіщувачів в конкретному приміщенні, про аварійні ситуації такі як відсутність основного живлення, розрядка акумулятора, несправність централі чи втручання сторонніх осіб до елементів системи. За рахунок широкого вибору технологій передачі повідомлень, а це GSM-канал, провідні телефонні лінії, інтернет (GPRS чи Ethernet), радіоканал ми можемо організувати охорону віддалених об’єктів та забезпечити клієнта резервними каналами інформування.

Оповіщувач – це пристрій, що забезпечує світлозвукову сигналізацію про спрацювання системи охоронної сигналізації. В залежності від Ваших потреб та особливостей об’єкту можна вибрати оповіщувачі різної потужності та призначені для встановлення в середині чи ззовні приміщення. Одною з особливостей сучасних оповіщувачів є вбудований акумулятор, що забезпечує роботу сирени навіть коли зловмисник намагається відрізати кабель чи відірвати її від стіни.

Деяке розпосюджене обладнання систем охоронної сигналізації: SATEL, DSC, CROW, ДУНАЙ, ІНТЕЛ, OPTEX, PARADOX, JABLOTRON, ElMES. Наше підприємство займається монтажем охоронних сигналізацій по усій Україні і ми з радістю допоможемо Вам.



Вверх!